Dit komt vooral voor op de iPhone. Antwoordteksten van de leerkaarten (vragen) worden niet juist weergegeven. Ze lijken op elkaar gestapeld te staan en zijn daardoor niet meer goed leesbaar. Zie de voorbeelden in de afbeeldingen.

Dit komt doordat na een update van Apple de weergave van de tekst-linkjes (aanklikbare tekst) aangepast wordt om ze op te laten vallen.

Oplossing

Hiervoor dient de 'contrast instelling' van deze weergave op de smartphone aangepast te worden.

• Tik in Instellingen  op 'Toegankelijkheid' > 'Weergave en tekstgrootte'.
  • Pas deze instelling aan:
    Verhoog contrast: Hiermee worden de kleur en de tekststijl gewijzigd om het contrast en de leesbaarheid te verbeteren.

Zie het gehele artikel via de Apple support website;

https://support.apple.com/nl-nl/guide/iphone/iph3e2e1fb0/ios

Enkele voorbeelden: