Om je account te activeren dien je éénmalig een wachtwoord aan te maken. Daarvoor ontvang je een persoonlijke e-mail met een unieke link. Deze link lijkt op;

https://leren.micro-training.com/leren-server/activation.xhtml?t=213cd33c-e1f412364-s8bc3d1104e3f1r466

Deze link is slechts éénmalig en tijdelijk te gebruiken (maximaal 30 dagen), is uniek en alleen voor jou bedoeld. Een andere deelnemer heeft niets aan deze link.

Mocht de link niet meer werken, vraag dan via een ticket op deze website of via je trainer een nieuwe link aan.

LET OP:
Deze link is uniek, persoonlijk en maar éénmaal te gebruiken. Werkt deze link niet meer en krijg je een melding zoals in deze afbeelding? De link is dan niet meer geldig.