Ik heb de e-mail om mijn account aan te melden niet ontvangen of ik ben te laat met mij aan te melden en nu is de link na 30 dagen vervallen.

Kan de aanmeld link opnieuw verzonden worden?

Ja, de aanmeld link kan zolang als de training duurt opnieuw verzonden worden. Vraag dit aan bij je trainer.

Je kunt hiervoor ook een ticket aanmaken. Vermeld dan het juiste e-mailadres en via welke organisatie of bedrijf je een training volgt. Wij verzenden dan binnen 24 uur een nieuwe link.

Activeringslink mail niet ontvangen

Het kan altijd voorkomen dat een mail niet opgemerkt wordt of in de spam map terecht komt. We kunnen er hooguit op wijzen om ook die map af en toe te controleren.
Mocht een mail geweigerd worden door een spamfilter of foutief gebruikt adres, dan krijgen wij daar in de meeste gevallen een waarschuwing van en pakken dat meteen op door de activeringsmail opnieuw te verzenden of contact op te nemen met de trainer.

Ben je partner of trainer en je wilt de aanmeld e-mail opnieuw verzenden?

• Log in als PARTNER.
  • OPen het menu Deelnemers (linker kolom).
  • Zoek de betreffende deelnemer op via naam of e-mailadres.
  • Controleer of het vakje voor de naam leeg is.
  • Indien leeg
    • Klik aan het einde van de regel op het pijltje - rechts op de knop Aanpassen

• Kies de optie Activering verzenden.
  • De link wordt nu opnieuw verzonden.
  • Mocht de e-mail binnen 20 minuten nog niet ontvangen zijn, kies dan de optie kopieer activeringslink en plak de unieke link in een nieuwe e-mail en verzend deze aan de betreffende deelnemer.

• Is het actieve vakje wel gevuld:
    • Dan is de deelnemer actief binnen het platform en zal de training in de app verschijnen. De deelnemer kan dan eventueel een nieuw wachtwoord aanvragen mocht deze niet meer bekend zijn.