Je hebt een nieuw wachtwoord aangevraagd en nu lukt het inloggen via de webclient of in de app niet meer.

Probeer eerst via de webclient of de inlognaam (jouw e-mailadres) en jouw nieuwe wachtwoord herkent worden.

1. Test of je via een andere browser of via een incognito venster wel kunt inloggen,
    indien JA:
  2. Open deze webpagina: https://leren.micro-training.com/

3. Voer een harde refresh uit van het browservenster door tegelijk op de knoppen: CTRL + F5 te drukken.
  4. Typ vervolgens het wachtwoord in het wachtwoord veld.
  5. Typ daarna jouw e-mailadres in.
    Hiermee voorkom je dat de browser zelf de gegevens gaat invoeren.
  6. Klik met de muis op 'Log in'
    Het inloggen zou nu weer moeten lukken

indien NEE:
  7. Indien het niet lukt maak dan een support ticket aan en vermeld het juiste e-mailadres en de browser waarmee je dit getest hebt.
TIP: Sla bij voorkeur inlog gegevens NOOIT op in een browser cache. Andere gebruikers van dezelfde pc kunnen dan bij jouw gegevens.